De prepaid-debitcard ondanks uw BKR codering?

Credit Cards, voor sommigen onmisbaar en voor anderen een strop van schulden en afbetaling. Niets is zo makkelijk als het gebruik van een credit card. Even een handtekening en u heeft betaald. De rekening komt pas een maand later. Als u het geld op dat moment niet heeft dan kunt u in termijnen aflossen. Doe dit vaak genoeg en uw credit word een flinke debit waaraan u tegen hoge rente percentages maandelijks aflost. Hiervoor is nu de oplossing: de prepaid-debitcard.

De prepaid-debitcard ondanks uw BKR codering?Een debitcard werkt hetzelfde als een credit card, behalve dan dat men geen credit krijgt. Daar zorgt u namelijk zelf voor. Het mooie van deze betaalkaarten is dat u nooit méér geld kunt uitgeven als dat wat u heeft, waardoor u, in ieder geval met de debitcard, niet onverhoopt in de schulden kunt komen.

Het werkt als volgt:

• Men koopt een Prepaid Debitcard
• Stort zelf geld op de kaart (overschrijving via bank, ideal, giropay etc)
• Gebruik de kaart net zoals een credit card (u kunt er overal mee betalen, op internet, in restaurants, winkels, een hotelkamer boeken, een auto te huren, etc)
• U komt nooit in de schulden (omdat u niet rood kunt staan)
• Geen toetsing en geen registratie bij het BKR (omdat u geen credit/lening krijgt)
• U kunt betalen met de kaart totdat het saldo van de debitcard op is
• Is hij leeg, dan stort u zelf weer geld op de kaart (maximaal € 15.000.- per jaar)
Het gaat dus heel simpel, en u heeft geen risico om in de schulden te komen. Daarnaast is er geen BKR toetsing en krijgt u altijd een akkoord als u hem aanvraagt (een credit card kan afgewezen worden, een debitcard niet).

Stel u wilt een Credit Card maar u word afgewezen door de bank, of u wilt wel een kaart maar geen risico om schulden te krijgen, of u wilt alleen maar een credit card om betalingen op internet te kunnen doen. Dan is een debitcard de ideale uitkomst omdat iedereen zo’n kaart mag en kan gebruiken. Daarnaast zijn debitcards ook nog eens een stuk voordeliger. Zo betaalt u maar € 34,50,- per jaar voor het gebruik van de kaart, dit terwijl de kosten van credit cards vaak duurder zijn.

Deze kaart is daarnaast handig voor ouders die hun (uitwonende) studerende kinderen een credit card willen meegeven in geval van nood. Of gewoon als uw kinderen bijvoorbeeld op vakantie gaan. U als ouder houdt daarmee de uitgaven onder controle. Indien nodig stort u gewoon extra geld op de kaart. Vraag een Prepaid Mastercard aan

Direct Geld Nodig!!
dit veld niet invullen s.v.p.