Minileningen direct aanvragen!

Minileningen zijn kleine leningen tot een maximaal bedrag van € 750,-. Het zijn leningen die u meer als voorschot op uw salaris kunt afsluiten. Deze leningen moet u binnen maximaal 30 dagen terug betalen. Minileningen zijn daarom ook niet geschikt als u het bedrag niet binnen deze periode kunt terugbetalen. Er is geen mogelijkheid voor een langere terugbetaling periode. U moet deze leningen echt snel terugbetalen.Dat neemt niet weg dat deze vorm van geld lenen best heel handig is.

Aanbieders van de minileningen

Minileningen worden dan ook veel afgesloten! Zeker als er voor een korte termijn net even geld nodig is. Deze vorm van geld lenen is vooral onvoorstelbaar populair in verband met het gemak van afsluiten. Zeker als u éénmaal klant bent bij één van de aanbieders kan het proces bijzonder snel verlopen. Een minilening wordt veelal online aangevraagd en kan, zeker bij de bestaande klanten, al binnen enkele minuten op de rekening bijgeschreven zijn.

Aanbieders van de minileningen.

Er zijn op dit moment nog maar een paar goede aanbieders van de minileningen, het aanbod is daardoor zeer beperkt helaas. In het verleden zijn dit er veel meer geweest. De wet en regelgeving heeft het voor diverse partijen echter onmogelijk gemaakt om nog goede minileningen te kunnen verstrekken. De partijen die nog wel in Nederland actief zijn kan je terug vinden op volgende pagina.

Welke minilening is het goedkoopst?

Dit lijkt een vraag die eenvoudig te beantwoorden is. Toch zijn de verstrekkers van de minileningen hier heel helder en transparant in. Dit geldt met name voor alle minileningen op deze website. Zij hebben de tarieven op de website gezet maar het is niet duidelijk wanneer u extra geld moet betalen voor een minilening, en wanneer u alleen de rente moet betalen. Uiteraard is het wel duidelijk dat een minilening niet de goedkoopste manier van geld lenen is.

Met een Prepaidcard bent u sowieso duur uit want voor iedere € 50,- die u leent moet u € 12,50 extra aan kosten betalen. Dat is dus zeer zeker geen voordelige vorm van geld lenen. Toch zien we de Prepaidcard wel steeds meer in het straatbeeld opduiken. De voordeligste minileningen zijn die van Cashper. Zij rekenen relatief weinig aan extra kosten. Zeker bij een grotere lening (bijvoorbeeld van € 600,-) vallen de extra kosten van € 35,- nog relatief mee.

Direct Geld Nodig!!
dit veld niet invullen s.v.p.