Persoonlijke leningen in België aanvragen

71.9% Van onze bezoekers kiest voor Auxifina.be

auxifinaAuxifina.be is een Belgisch bedrijf dat sinds 1947 u de keuze biedt uit een breed gamma aan kredietoplossingen voor alle mogelijke behoeften en projecten op de Belgische markt (zowel Vlaanderen als Wallonië). Auxifina heeft een brede keuze op het gebied van kredietoplossingen voor alle behoeften en projecten van de klant. Ze hebben verschillende soorten leningen: persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, autolening en groepering van de kredieten waardoor u nog maar een krediet overhoudt. Ze staan voor u garant om een perfecte financiële oplossing op maat voor u te vinden op basis van uw budget en behoeften. Ze hebben een snelle en discrete behandeling van uw dossier. De communicatie van Auxifina naar de klant is duidelijk en transparant. De tevredenheid van de klant is de missie die Auxifina nastreeft.

Voordelen van Auxifina voor kredietnemers:

  • Lage rentes
  • Snel en eenvoudig proces
  • Geld opvragen zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.
  • Eenvoudig toegang tot uw kredietaanvraag

    cofidisjkpMet de kredietsimulator van Auxifina berekent u het bedrag van uw maandelijkse afbetaling. Heeft u de gewenste samenstelling gevonden, dan kan u meteen doorklikken naar het aanvraagformulier. Uw kredietaanvraag is gratis en verplicht u tot niets. Het JKP kan variëren naargelang het doel, het bedrag en de looptijd van de lening op afbetaling. Bij Auxifina geniet u van een financiële oplossing op maat van uw budget, de garantie op een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke, transparante communicatie.

 

Ga naar Auxifina.be

 


Kredietpartner.be

kredietpartnerKredietpartner.be is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Krediet Partner heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van kredieten aan consumenten voor de meest uiteenlopende projecten en voor specifieke doeleinden zoals het betalen van een vakantie, financieren van een huwelijk of bekostigen van een renovatie is het eveneens mogelijk voor een lening op afbetaling te kiezen bij Krediet Partner. Als kredietmakelaar en bemiddelaar en kredietgever garandeert kredietpartner een snelle en doeltreffende afhandeling van alle kredietaanvragen. Flexibiliteit is bij kredietpartner troef! Oplossingen vinden voor problemen, daar is kredietpartner sterk in. Administratieve rompslomp wordt bij kredietpartner tot een minimum herleidt. Ze staan bij Kredietpartner altijd klaar om uw te helpen en om antwoord te geven op al uw vragen. U kunt deze vragen stellen via telefoon, mail, fax of op kantoor.

Ga naar Kredietpartner.be

Creditvite.be

creditviteCreditvite verleent alle soorten leningen en kredieten. U kan bijvoorbeeld lenen voor uw vakantie, voor renovaties, voor een feest of huwelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Omdat elk geval verschillend is behandelen wij alle aanvragen voor leningen en kredieten op een zeer persoonlijke manier. Hebt u een bepaald doel voor ogen waar u een lening of krediet voor nodig heeft? Dan heeft u verschillende mogelijkheden! Creditvite rond het dossier van uw lening of krediet zeer snel af, in sommige gevallen zelfs binnen de 24h00. Alles wordt daarbij in het werk gesteld om uw lening of krediet contract zo snel mogelijk in orde te krijgen

Ga naar Credit-vite.be

Cetelem.be

cetelemDe persoonlijke lening van Cetelem helpt je wanneer ik je nodig heb. Een onverwachte factuur, een project waarmaken of een speciale gelegenheid vieren, dit en nog veel meer kan ik betalen dankzij de persoonlijke lening van Cetelem. Voor een persoonlijke lening bij Cetelem geldt op dit moment een rentepercentage van 5,95%. Ook geldt dat u minimaal €1200,- en maximaal €75.000,- kunt lenen in het geval van een persoonlijke lening bij Cetelem.Bij Cetelem vind je altijd een luisterend oor om je verder te helpen met al je projecten en geldbehoeften. Zodra je persoonlijke lening wordt goedgekeurd, en je het contract ondertekend heb teruggestuurd, krijg je het geld meteen op jou bankrekening gestort. Voor meer veiligheid en gemoedsrust kan je ook een kredietverzekering nemen bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

Ga naar Cetelem.be