Tips rondom een kredietkaart

U kunt ze vast wel; de kredietkaarten. Dit zijn betaalpasjes waarvan het geld aan het eind van de maand pas van uw rekening wordt geschreven. Veel mensen vinden dit handig, want zo kunnen zij geld uitgeven en bij het storten van het salaris wordt dit net zo makkelijk afgeschreven. Er zijn echter wel een paar aandachtspunten bij het aanvragen van een kredietkaart. Deze zullen wij voor u benoemen, zodat het een stuk gemakkelijker wordt om alle onduidelijkheden rondom een kredietkaart weg te nemen.

Aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders van kredietkaarten en wij raden u aan om niet meteen de eerste de beste in de arm te nemen. Het is verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om zo tot de best mogelijke deal te komen. De voorwaarden van de looptijd en de transactiekosten zullen per aanbieder nogal verschillen en het is handig om dit eens te bekijken. Wij zeggen vaak; kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Op deze manier kunnen er geen gekke dingen om de hoek komen kijken en bent u zeker van een kwalitatief goede kredietkaart en achterliggende aanbieder.

Veiligheid

Er zijn de laatste jaren tal van zaken geweest dat het niet veilig was om kredietkaarten te gebruiken op bepaalde plekken. Daarom doet u er goed aan om te allen tijde te kiezen voor veiligheid en niet voor gemak. Ook raden wij u aan om online betalingen te allen tijde na te gaan bij de facturerende partij, want er zijn hier ook veel fraudezaken in voorgekomen. Daarom moet u altijd de adresbalk checken en kijken of er een beveiliging op zit.

U kunt ook een bevestigingsmail laten sturen naar uw persoonlijke mail, zodat u een bewijs heeft van de betaling. Wanneer er dan iets niet in orde is met de betaling of de rekeninghouder kunt u altijd terugvallen op dat bewijs.

Direct Geld Nodig!!
dit veld niet invullen s.v.p.