Voordelig geld lenen voor alleenstaanden

Voor voordelig geld lenen let u op meerdere factoren die invloed hebben op de kosten van een lening. Wilt u echt voordelig lenen dan moet u onderstaande punten nauwkeurig doorlezen.

voordelige lening

Belangrijke punten voor voordelig geld lenen
Besparen door een voordelige lening Besparen door een voordelige lening

Heel voordelig geld lenen is voor iedereen weggelegd. Een groot deel van de consumenten maakt echter de fout om zich blind te staren op alleen de rente. Wilt u echt goedkoop lenen met een voordelige lening, dan let u op meer factoren.

Looptijd
De looptijd van een lening heeft een directe invloed op de totale kosten die gemaakt worden. U komt een jaarlijkse rente overeen met de kredietverstrekker. Deze rente moet u ieder jaar vergoeden. U bent dan ook voordeliger uit met een kortere looptijd.

Aanvullende producten & diensten
Aanvullende producten zoals kredietverzekeringen en diensten als advies zijn zelden gratis en kunnen geld lenen veel minder voordelig maken. Heeft u behoefte aan een maandlastenbeschermer of advies? Vergelijk dan de kosten.

Voordelig online geld lenen
Geld lenen via het internet kan voordeliger zijn omdat de kredietaanbieder minder kosten hoeft te maken en er sneller een overeenkomst gesloten kan worden. Via het internet kunt u snel voordelig geld lenen, u hoeft slechts offertes aan te vragen bij een aantal kredietverstrekkers om de lening die bij u past te vinden.

Waar kan ik voordelig geld lenen
Voor voordelig geld lenen is de hoogte van de rente niet het enige punt waar u op moet letten. Een lage rente is echter altijd mooi meegenomen. In het renteoverzicht vindt u de laagste rentes terug.

Persoonlijke lening
Net als het doorlopend krediet heeft ook de persoonlijke lening een eigen overzicht. Met deze lening profiteert u van veel zekerheid als een vaste rente, maandlast en looptijd.

Doorlopend krediet
Het doorlopend krediet staat voor flexibel en voordelig geld lenen. De rente van een doorlopend krediet is variabel en kan tussentijds wijzigen. Welke rentes kredietverstrekkers momenteel hanteren vindt u middels ons renteoverzicht.

Goedkoop lenen
Uiteraard wilt u goedkoop lenen. Niemand zit er immers op te wachten om te veel te betalen. Maar bent u dan wel op de hoogte van de valkuilen bij geld lenen? Bijkomende producten of diensten kunnen een lening fors doen toenemen in kosten. Zo kunt u een goedkope lening wel vergeten.

Hoe kan ik echt goedkoop geld lenen
Weet precies waar u voor betaalt Weet precies waar u voor betaalt. Heel goedkoop lenen is absoluut mogelijk. Voor de goedkoopste lening moet u echter wel goed opletten waar u voor betaalt, en hoeveel. Hieronder staan een aantal bekende punten waar kredietverstrekkers soms extra geld aan verdienen.

Koppelverkoop
Het toevoegen van onnodige en vaak zelfs waardeloze kredietbeschermers is een bekende methode om een lening duurder te maken. In extreme gevallen wordt dit koppelverkoop genoemd. De kosten voor deze producten zijn vaak hoog terwijl de dekkingen slecht zijn.

Kredietbeschermer
Bij een kleine lening is het vrijwel nooit nodig om een kredietbeschermer af te sluiten. Stelt de kredietverstrekker het wel op prijs dat u op een verzekerde manier geld leent, ken dan uw recht om zelf een verzekering uit te zoeken. De kredietverstrekker mag niet bepalen met welk product u uw lening beschermt.

Provisie & Advies
Financieel adviseurs strijken vaak een provisie of andere kosten op voor hun advies. Ook kredietbeschermers bestaan vaak voor een deel uit provisie. Het is uiteraard goed om te weten waar u voor betaalt, en hoeveel. Vraag daarom altijd na hoe het zit met provisie, bemiddelingskosten en mogelijk andere vergoedingen.

Vergelijken
Voor goedkoop lenen let u naast koppelverkoop en advieskosten ook op de lening zelf. De rente vergelijken van verschillende kredietverstrekkers is altijd verstandig omdat u zo te zien krijgt waar de rente van de lening het goedkoopst is. Tevens speelt de looptijd van de lening zelf ook een grote rol bij voordelig geld lenen.

Goedkoopste lening
Voor de goedkoopste lening moet u zoeken naar de lening met de scherpste rente waar de minste kosten voor gemaakt worden én waar de laagste (afsluit-, advies- en dekkings)kosten aan verbonden zijn. U kunt vaak goedkoop online lenen, omdat aanbieders via het internet minder kosten hoeven te maken – computers nemen veel werk over.

Hoe heeft de looptijd invloed op goedkoop lenen
De kosten van zelfs de goedkoopste lening lopen op wanneer er voor een langere looptijd gekozen wordt. Het voordeel van een langere looptijd is dat de maandlasten van uw lening meer draagbaar zullen zijn.

Looptijd en rentekosten
Een langere looptijd heeft als nadeel dat u langer en meer rente moet betalen over uw lening. De lening wordt duurder in plaats van goedkoper. Kredietverstrekkers tonen meestal de effectieve rente op jaarbasis. Zou u kiezen voor een lening met een extra jaar als looptijd, dan betaalt u ook een jaar extra rente.

Aflossing en maandlasten
U doet er goed aan om niet te veel tijd te nemen voor de aflossing van uw krediet. Denk goed na over de maandlasten die u zou kunnen dragen om zo goedkoop mogelijk te lenen. Vergeet niet om voldoende financiële ruimte over te houden voor andere zaken.t afhankelijk zijn van een dure maandlastenbeschermer.

Direct Geld Nodig!!
dit veld niet invullen s.v.p.